Kalau awak nak tahu, masa medical camp tu, the very first pt yg dtg tu mcm nak buat sexual harassment kt saya πŸ˜” pakcik tu dh grab stateskop yg ada kt dada saya masa saya masukkan calf kt tangan dia. Masa  tu saya takut sgt. Mgkin sbb tu awak nampak saya dekat sangat dgn lelaki. πŸ˜” tp serius takde pun tersentuh tangan ke apa. πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜” 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s