13/3/17

You know what i hate the most. 

Tahu je penat. Semua org penat. Tp I’m not type yg senang minta something time org tu muka dh bad mood, penat, tak larat. I can do it by myself. Bukan tak sayang, bukan dah taknak. Tak boleh la tgk org muka bad mood ni. Apa je yg saya minta tlg faham nature saya? 

I said million times. Kalau tknak buat, tak payah. Rehat. 

Nk tahu lg satu?sbb  End up saya la yg tak pernah nak appreciate awak. Bukan tak cuba. End up, awak la rasa tak dihargai. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s